Camping Scheldeoord

Overnachten bij de Westerschelde

De cottages staan op gezellige familiecampings, alle op mooie locaties gelegen. Na het fietsen kunt u er heerlijk uitrusten en u zelf opladen voor de volgende fietstocht. Op de campings zelf of op loopafstand vindt u namelijk restaurants en winkels voor de dagelijkse boodschappen en vers brood of de krant.Camping Scheldeoord

Scheldeoord

Comfortcamping Scheldeoord is rustig gelegen direct naast de zeedijk van de Westerschelde,  een kleine 2 km van het dorpje Baarland.

Het is een gezellige familiecamping vooral gericht op gezinnen met jonge kinderen. Op de camping zijn er verschillende faciliteiten als een supermarkt, een restaurant, een overdekte speelruimte en een verwarmd binnen- en buitenbad. De kinderen kunnen zich vermaken in de diverse speeltuinen of bij het animatieteam die (in de schoolvakanties) van elke dag opnieuw een feestje maakt!

Achter de zeedijk, slechts op loopafstand van de camping, vind je het Scheldestrandje. Een leuke locatie met diverse mogelijkheden. Zo kun je hier lekker zonnen, spelen, kijken naar de grote zeeschepen die er voorbij varen, maar er ook kitesurfen. Dit is namelijk een officiële kitesurfspot. Bij kitesurfschool 4Wind kun je hier terecht voor het volgen van lessen in kiten, suppen en powerkiten.

Aan het Scheldestrand staat Strandbrasserie de Landing. Hier kun je lekker eten en drinken en genieten van het mooie uitzicht over de Westerschelde.

Comfortcamping Scheldeoord ligt in ‘de Zak van Zuid-Beveland’, een prachtig en uniek landschap wat aangewezen is als Nationaal Landschap. Om je heen zie je vooral veel boomgaarden, kleine polders en mooie stukken natuur. Nergens anders dan hier in dit unieke polderlandschap vindt je zoveel dijken, waarover je prachtige fietstochten kunt maken.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en te reserveren.

 

Kitesurfen Baarland

Kitesurfen Baarland | Camping Scheldeoord

Zeehondjes | Camping Scheldeoord

Zeehondjes | Camping Scheldeoord

Vakantie Zuid Beveland | Camping Scheldeoord

Prachtige bloemdijken | Camping Scheldeoord

Vakantie Zuid Beveland | Camping Scheldeoord

Vakantie Zuid Beveland | Camping Scheldeoord

Vakantie Zuid Beveland | Camping Scheldeoord

Zeeland op haar best | Camping Scheldeoord