Camping ’t Veerse Meer

Overnachten bij het Veerse Meer

De cottages staan op gezellige familiecampings, alle op mooie locaties gelegen. Na het fietsen kunt u er heerlijk uitrusten en u zelf opladen voor de volgende fietstocht. Op de campings zelf of op loopafstand vindt u namelijk restaurants en winkels voor de dagelijkse boodschappen en vers brood of de krant.

Camping 't Veerse Meer | www.campingveersemeer.nlCamping ’t Veerse Meer

Camping ’t Veerse Meer. Eldorado voor vakantievierders. Een heuse familiecamping in hartje Zeeland waar u met uw gezin of partner heerlijk kunt genieten. Aanwezig op de camping zijn verschillende speeltuinen, horeca met gezellig terras en bakkerij. Wij bakken uw broodjes op bestelling, lekker vers!

Er zijn schitterende wandel- en fietsroutes die u langs unieke plekjes in het landschap voeren. Op de camping zijn (elektrische)fietsen te huur en kunt u een gratis toeristische kaart ontvangen. Wanneer u natgeregend bent na een fietstocht kunt u in de wasserette uw kleding drogen en tijdens het wachten een boek lezen of iets drinken aan de bar. Boeken zijn gratis te leen. Voor kinderen zijn er skelters en waveboards te huur. In de receptie kunt u een WIFI-code aanvragen en met al u vragen terecht.

De camping is gelegen in Wolphaartsdijk nabij het stadje Goes waar u gezellig kunt winkelen, uit eten gaan of de markt bezoeken. Het Veerse Meer ligt op 5 minuten lopen van de camping. Watersporters kunnen hier hun hart ophalen, het Veerse Meer biedt verschillende activiteiten op en rond het water zoals, surfen, zeilen, zwemmen, duiken, waterskiën, vissen en nog veel meer om van te genieten. Jachthaven en supermarkt zijn op loopafstand bereikbaar. Recreatiegebieden ‘de Schelphoek’ en ‘de Piet’ zijn uitstekend met de fiets bereikbaar.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en te reserveren.

Veerse Meer Fietsvakanties Zeeland

Camping ’t Veerse Meer | voor jong en oud

Veerse Meer Fietsvakanties Zeeland

Camping ’t Veerse Meer | Voor ieder wat wils