Campingcottage arrangement

Wat is het?

Het campingcottage arrangement is een 7-daagse fietsvakantie, bedoeld voor iedereen die graag fietst en op een sportieve manier zijn/haar vakantie wil doorbrengen.Met dit arrangement fietst u een week lang door het mooie Zeeuwse landschap en verblijft u in een comfortabele 4 persoons cottage die vooraf voor u wordt gereserveerd op één van de deelnemende campings: Comfortcamping Scheldeoord in BaarlandCamping Linda in Wemeldinge en Camping ’t Veerse Meer in Wolphaartsdijk.

Oosterschelde

Hoe ziet het arrangement eruit?

U start en eindigt uw fietsvakantie op een camping naar keuze. De tussenliggende dagen bent u vrij om zelf in te delen en fietst u op uw eigen tempo de route die u zelf wilt naar de volgende camping. U bent vrij om zelf uw vakantie in te delen en de volgorde van campings waar u gaat overnachten te bepalen. Korter of langer dan 7 dagen fietsen en verblijven is ook mogelijk. De te overbruggen afstand tussen de verschillende campings is ongeveer 35 km. Op de camping aangekomen kunt u direct terecht in de 4-persoons cottage. Deze is compleet ingericht en per persoon ligt er al een lakenpakket klaar.

Dus geen gezeul met bijvoorbeeld tenten, slaapzakken, pannen en servies, maar gemak en comfort tijdens uw vakantie!

  • vrijdag: aankomst op Comfort Camping Scheldeoord
  • zaterdag: fietstocht naar camping Linda (± 35 km)
  • zondag: omgeving verkennen (Yerseke, Wemeldinge, Oosterschelde)
  • maandag: fietstocht naar camping Veerse Meer (± 35 km)
  • dinsdag: omgeving verkennen (Oosterschelde, historische steden Goes of Veere)
  • woensdag: fietstocht naar camping Scheldeoord (± 35 km)
  • donderdag: omgeving verkennen (Schaapskudde, bloemdijken, stoomtrein)
  • vrijdag: uitgerust naar huis.
  • vrijdag: aankomst op Comfort Camping Scheldeoord

(Neem contact op voor suggesties)

 

Zeeland familiecamping Scheldeoord verhuur cottage (30)

Hoe is de inrichting van de Campingcottage?

De karakteristieke cottages zijn licht en sfeervol ingericht in lichte kleuren en geschikt voor 4 personen. In iedere cottage zijn twee slaapkamers met aparte bedden (2 meter!), een gezellige zithoek met verwarming en tv. Verder een compleet uitgeruste keuken met kookplaat en een koelkast. De badkamer is compleet: douche, wastafel en toilet. Er is een veranda met tuinstoelen en een grote luifel voor de fietsen. De Campingcottage® voldoet aan alle eisen van brandveiligheid en privacy.

De Cottage is een compleet en comfortabel vakantieverblijf. Ideaal dus voor gezinnen, stellen en actieve senioren.

Bekijk hier de foto’s of neem contact op.

Komt u niet zelf op de fiets of neemt u geen eigen fietsen mee, dan kunt u deze ook huren. Informeer ernaar bij reservering! Uw auto kunt u dan gratis parkeren bij de camping waar u start en eindigt.

Camping Cottage |Camping Linda
Wanneer loopt het seizoen?

Het Campingcottage fietsvakantie arrangement kan geboekt worden in het voor- en naseizoen, dus van april tot juli en van september tot november.

Fietsen Zeeland